Boller uden gluten, mælk og gær. 15 stk.
6 dl. Lunkent vand
1 stor spsk. Fiberhusk (ikke HUSK, men kan bruges så 2½ spsk.)
3 spsk. solsikkekerner
1 tsk. salt
1 tsk. Kanel
1 spsk. Hybenpulver
piskes godt sammen med håndmikser og stilles til hvile i 10 min

pisk massen godt sammen med håndmikser i et par minutter
Tilsæt:
100 gr havregryn (evt. glutenfri, hvis ønskes helt uden gluten)
100 gr. fuldkorns ris eller majsmel
100 gr. fuldkorns boghvedemel (jeg vil mene det er boghvede der giver bollerne den dejlige fasthed, “tyngde” og struktur)

evt. tilsæt 1 – 2 spsk vand, hvis dejen ikke er til at piske sammen til en ensartet tyk grød

Sæt 15 boller på en bagerist beklædt med bagepapir
Pensel evt. med lidt olivenolie og drys mer sesam eller græskarkerner
Bagetid: ca. 30 min ved 200 grader i luftvarme